دستگاه پرکن خطی دارای انواع مختلفی می باشد که هر کدام داری کاربرد خاص خود هستند. شما چقدر با قیمت دستگاه های پرکن خطی و روتاری آشنا هستید؟ آیا تا کنون از این دستگاه ها استفاده کرده اید؟ اطلاعات دقیق درباره این دستگاه ها می تواند به انتخاب راحت تر منجر شود.
دستگاه های پرکن مایعات جدا از مکانیسم های مختلف در نوع پر کردن، شامل انواع زیر می باشند:
- دستگاه پرکن خطی
- دستگاه پرکن روتاری
از بزرگترین فواید پرکن روتاری اشغال نمودن فضای کم در کارخانه است که آن را نسبت به دستگاه های پرکن خطی متمایز می کند. در دستگاه پرکن و بسته بندی خطی برای انجام حداقل ۳ کار بر روی یک دستگاه حدود ۶ متر طول فضا نیاز است. اما در پرکن روتاری مایعات، حداکثر فضایی که نیاز است ۱.۵ متر می باشد. پر کردن با کمک دو نازل که یکی تغذیه و دیگری کار تکمیلی را انجام می دهد، صورت می پذیرد. مکانیسم درب گذاری بطری و درب بندی آن با کمک هد آلومینیومی انجام می گیرد. موارد ذکر شده از مکانیسم های اصلی دستگاه پرکن مایعات هستند. ظرفیت پر کردن بین ۲۵۰ سی سی تا ۴ لیتر از امکانات دستگاه می باشد.
موارد کاربرد دستگاه پرکن خطی
این نوع دستگاه برای پرکردن مایعات رقیق و غلیظ کاربرد دارد. موادی همچون آب معدنی، دوغ، روغن و انواع مایعات شیمیایی، غذایی و دارویی توسط این دستگاه در ظروف پت، قوطی و … پر می شوند. به طور کلی می توان این مواد را در یک دسته بندی به صورت زیر جای داد:
- مواد غذایی مانند عسل، مربا، رب، خرما و انواع شربت ها
- مواد دارویی مانند انواع شربت های دارویی
- مواد بهداشتی مانند شامپو، مایعات بهداشتی، شوینده ها
- مواد صنعتی مانند انواع روغن ها و مواد شیمیایی
قیمت دستگاه پرکن خطی
قیمت دستگاه های پرکن خطی می تواند با توجه به برند آن متفاوت باشد. همچنین اتوماتیک یا نیمه اتوماتیک بودن آن نیز در قیمت دستگاه تاثیر گذار است. با مراجعه به مرکز فروش معتبر دستگاه پرکن خطی، می توان این محصول را با قیمت مناسب تری خریداری نمود. این دستگاه مناسب برای پر کردن مایعات نیمه غلیظ مانند روغن ها و مواد شوینده و … در ظروف فلزی، شیشه ای و پلاستیکی می باشد. سیستم دستگاه پرکن خطی حجمی بوده و قابل طراحی از ۴ تا ۸ سیلندر و پیستون است.
تنظیم حجم به صورت مکانیکی انجام شده و تمامی سیلندر ها با استفاده از یک پیچ تنظیم می گردد. کلیه قطعاتی که با محصول در تماس بوده از استنلس استیل ۳۱۶ و قسمت های ظاهری دستگاه از استنلس استیل ۳۰۴ است.
ظرفیت های دستگاه پرکن خطی
دستگاه پرکن خطی قابلیت پرکردن مایعات رقیق را نیز دارا است. جهت پرکردن مایعات بسیار غلیظ مانند عسل، از مخزن دوجداره با سیستم گرم کننده استفاده می گردد. این موضوع باعث می گردد مایع غلیظ در اثر گرما کمی رقیق شده و روندگی بهتری داشته باشد. راندمان دستگاه پرکن خطی با در نظر گرفتن ویسکوزیته مواد به شرح زیر است:
- پرکن تک نازله تا ۶۰۰ ظرف یک لیتر ساعت
- پرکن دو نازله ۶۰۰ الی ۸۰۰ ظرف یک لیتر ساعت
- پرکن چهارنازله ۱۰۰۰ الی ۱۲۰۰ ظرف ظرف یک لیتر ساعت
- پرکن شش نازله ۱۲۰۰ الی ۱۴۰۰ ظرف یک لیتر ساعت
- پرکن هشت نازله ۱۴۰۰ الی ۱۶۰۰ ظرف یک لیتر ساعت